Billeder fra festivalen 2010

Der var stor publikumstilstrømning og højt humør, ikke mindst da den gamle harmonikaveteran Lille-Palle gav koncert, og denne gang havde fundet på at vise tilhørerne, hvor besynderligt og skørt det kan lyde, når man spiller for eksempel gamle harmonikaklassiskere på de nyeste elektroniske harmonikaer fra Roland. Det var meget festligt og stemningen var god.
Igen i år har vi haft besøg af svenske grupper bl.a. fra Staffanstorp og Svedala. Fra Norge besøgte duoen Stian Aase og Lars Royseng os. De er et par meget dygtige unge mennesker, der ligesom andre kan skabe en god stemning ved enhver festival.
Igen i år have vi besøg f Kristian Rusbjerg, Søren Brix og Mogens Bækgaard, der i løbet af det sidste år har fået stablet en CD på benene “The R’n’B Project”. Kristian og Søren har spillet sammen i 4 år, men de leverer et rigtig flot musikalsk indslag.
Ligeså havde vi også Pernille Olsen på scenen og hun havde fået Kristian Bækgaard med på bas i år, det var også et rigtig flot indslag.
Vejret i år var lidt mere ustadig end vi ellers tidligere har oplevet, men det hav jo også nogen sjove episoder vi kan tænke tilbage på. Blandt andet var det allerede fredag aften lykkedes at grave ølvognen fri efter at den var kørt fast i den mudrede jord på vej til festivalpladsen.