juni 2007

Billeder fra festivalen 2007

Strandparken tog sig ud fra sin aller flotteste side igen i år og dannede den perfekte ramme for Ishøj Harmonika Festival 2007.
3 skønne dage med høj sol masser af god musik og glade gæster. Som forsangeren fra Amagers Glade Gårdmusikanter sagde: “Det er svært at synge og være sur samtidig.”
Der blev leveret musik i alle genre, traditionel harmonikamusik – jazz- blues m.m. Generelt for alle orkestre og
solister var det musik af høj kvalitet.
I år havde vi den glæde at kunne præsentere Julie og Rasmus Schade, der jo hører til den unge generation. De havde allerede øvet sig rigtig mange timer, det kunne vi da hører. Samtidig med at de havde en god portion overskud til lidt jokes mellem stykkerne.
Det er 5. gang Ishøj Harmonika Klub har afholdt festival, og denne er nok den bedst besøgte. Stille og roligt har festivalen udviklet sig og blevet en fast sommerattraktion
i Ishøj Kommune.
Vi ser frem til Ishøj Harmonikafestival 2008, som igen vil være at finde på Tangen i Ishøj Strandpark i weekenden 6.-8. juni.
Ishøj Harmonika Klub takker alle, som var med til at hjælpe til med alt det praktiske. Nogle solgte mad – andre øl og vand, nogle bagte lækre kager og alle ryddede op.
Tak til jer alle, uden den hjælp kan et sådant arrangement ikke gennemføres.

Billeder fra festivalen 2007 Read More »