Måned: juni 2010

Billeder fra festivalen 2010

Der var stor publikumstilstrømning og højt humør, ikke mindst da den gamle harmonikaveteran Lille-Palle gav koncert, og denne gang havde fundet på at vise tilhørerne, hvor besynderligt og skørt det kan lyde, når man spiller for eksempel gamle harmonikaklassiskere på de nyeste elektroniske harmonikaer fra Roland. Det var meget festligt og stemningen var god.
Igen i år har vi haft besøg af svenske grupper bl.a. fra Staffanstorp og Svedala. Fra Norge besøgte duoen Stian Aase og Lars Royseng os. De er et par meget dygtige unge mennesker, der ligesom andre kan skabe en god stemning ved enhver festival.
Igen i år have vi besøg f Kristian Rusbjerg, Søren Brix og Mogens Bækgaard, der i løbet af det sidste år har fået stablet en CD på benene “The R’n’B Project”. Kristian og Søren har spillet sammen i 4 år, men de leverer et rigtig flot musikalsk indslag.
Ligeså havde vi også Pernille Olsen på scenen og hun havde fået Kristian Bækgaard med på bas i år, det var også et rigtig flot indslag.
Vejret i år var lidt mere ustadig end vi ellers tidligere har oplevet, men det hav jo også nogen sjove episoder vi kan tænke tilbage på. Blandt andet var det allerede fredag aften lykkedes at grave ølvognen fri efter at den var kørt fast i den mudrede jord på vej til festivalpladsen.

Ishøj Harmonika Festival

Her i Ishøj, lige syd for København, har vi nemlig alle de betingelser, der opfylder kravet til den perfekte ramme for Ishøj Harmonika Festival, idet vi har:

  • En af de bedste strande i Danmark
  • Arken – Museum for Moderne Kunst
  • En velfungerende lystbådehavn med flere gode spisesteder
  • To campingpladser
  • Et nyt vandrehjem

Til at fuldende rammerne for en harmonikafestival i Ishøj hører også Ishøj Bycenter, der under tag indeholder gader og torve med butikker og spisesteder samt svømmehal, bibliotek, rådhus, biograf og hotel.

Informationer om transport til festivalpladsen med bil og bus kan læses her

Forhåbentlig på gensyn i Ishøj Den Grønne Port til København til Ishøj Harmonika Festival. Husk Ishøj Harmonika Festival afholdes altid fra fredag til søndag i uge 23.

Kontaktpersoner:

Finn Stokholm
finnstokholm@ishoejby.dk

Annoncering i vores festivalprogram

Ønsker du at få en annonce i vores program til festivalen,
så kontakt Carina Søndergaard på mail.

Priser:

  • Logo kr. 250,-
  • Halvsides annonce sort-hvid/farve (½ A5 side) kr. 500,- / kr. 600,-
  • Helsides annonce sort-hvid/farve (1 A5 side) kr. 1.000,- / kr. 1.200,-

Overnatningsmuligheder:

Ishøj Strand Vandrehjem og Camping, Ishøj Strandvej 13, 2635 Ishøj, Reservation: 4353 5015, Hjemmeside: www.ishojhostel.dk
Camping Tangloppen, Tangloppen 2, 2635 Ishøj, Reservation: 4354 0767, Hjemmeside: www.tangloppen.dk
Ishøj Turistbureau, Ishøj Store Torv 4, 2635 Ishøj, 4357 7257, Hjemmeside: www.visitvestegnen.dk
Ishøj Hotel, Ishøj bycenter etage 6 2635 Ishøj, 70 235 635, Hjemmeside: www.zleephotels.dk