I weekenden inden festival spillede Ishøj Harmonika Orkester ligesom de foregående år på Ishøj Havn. Normalt spilles der kun på Restaurant Hummeren, men i år var arrangementet udvidet og orkestret besøgte også Restaurant Kabyssen. Vejret viste sig ikke var sin bedste side, og det var en blæsende og kølig omgang. Heldigvis var vejret bedre weekenden […]

Læs mere

Den 22. og 23. maj var Ishøj Harmonika Ensemble sammen med Christian den IV’s danseorkester på en miniturné til Vejleå Kirke i Ishøj og Hendriksholm Kirke i Rødovre.

Læs mere

I år var det Amager Harmonikaklubs tur til at fylde rundt. Det blev gjort med et stort og velbesøgt arrangement på Skottegårdsskolen.

Læs mere

Igen i år arrangerede Sydkystens Rynkeholdere deres årlige minitræf, og igen i år var Ishøj Harmonika Klub med. Ligesom de tidligere år fik både orkestret og ensemblet spilletid.

Læs mere

Traditionen tro deltog klubben igen i år ved Jyderup Harmonika Træf. Der blev spillet både på den store scene og i cafeteriateltet. Som generalprøve for begge orkestrer blev der afholdt en “minikoncert” på campingområdet. Vejret var i år, måske næsten for godt, hvilket de mange svedpletter på bluserne kunne bevidne. Forhåbentlig bliver vejret ligeså til […]

Læs mere

Som en fast tradition spiller vi på Restaurant Hummeren lidt før vores festival. I år var vejret helt i top med masser af sol. Desværre var det kombineret med en kraftig vind så der blev kæmpet for at holde noderne på nodestativerne. Det gode vejr gjorde at arrangementet ligesom de tidligere år var godt besøgt.

Læs mere

Ishøj Harmonika Klub deltog ved Sydkystens Rynkeholderes træf lørdag den 10/9. Klubben i år med både Orkestret og Ensemblet.

Læs mere

Videoen viser et af Ishøj Harmonika Ensembles optræden på Jyderup Harmonikatræf 2011. I videoen spilles et medley over en række Simon & Garfunkel numre. Videoen er optaget af Alex Jensen.

Læs mere

Ligesom sidste år deltog Ishøj Harmonika Klub i Harmonikatræffet i Jyderup. Ensemblet spillede på den store scene, mens kluborkestret spillede i cafeteriateltet.

Læs mere

Igen i år afholdt Ishøj Harmonika Klub deres årlige julekoncert i Ishøj Kirke. Repertoiret bestod igen i år af en lang række julesange både danske og udenlandske klassikere. Foto: Andreas Borch-Hansen

Læs mere

Søndag den 5. december holdt Greve Pigegardes Venner deres årlige julekoncert på Mosede Skolen. I år var Ensemblet inviteret som pause underholdning. Arrangementet startede med at Greve Pigegarde spillede en lille halvtime. Derefter var der en omgang banko inden Ensemblet indtog scenen. Dagen blev rundet af med Lucia optog, mere banko, et lotteri samt en […]

Læs mere

Tirsdag den 16/11 var der elevscene på Kulturskolen. Der var 5 indslag. 2 af dem var med harmonika. Leyla spillede Bel Viso af Frosini og Nina Eriksen spillede 2 danske børnesang Indianersang og Min har den har tre buler.

Læs mere

Fredag den 29. oktober var der indvielse af den nye Ishøj Kulturskole. Det skete ved et åbent hus arrangement med koncerter forskellige steder i huset. Ishøj Harmonika Orkester stod for underholdningen i det ene af lokalerne.

Læs mere

I dagene 6. til 11. oktober havde DHL arrangeret en tur til Castelfidardo i Italien. Bodil Petersen fra klubben deltog. Nedenfor følger Bodils beretning fra turen: ”Dedicato a chi ama fare musica e a chi l’ascolta con passione” (Dedikeret til dem, der elsker at spille musik, og til dem, der lytter med lidenskab) Forestil jer […]

Læs mere

Ishøj Harmonika Klub deltog igen i år på Harmonikatræffet i Jyderup. Ensemblet spillede på den store scene, mens kluborkestret spillede i cafeteriateltet.

Læs mere